kırklareli prefabrik Options

Wiki Article

İlk olarak, evin yapılacağı arsanın zemin durumu ve altyapı özellikleri değerlendirilmelidir. Ayrıca, belediye ve ilgili kurumların imar ve yapı izinleri alınmalıdır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Fashionable tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Edirne prefabrik ev fiyatları, genellikle betonarme yapılara göre daha ekonomiktir ve inşaat sürecinin hızlı olması nedeniyle de zaman kazandırır.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat edirne prefabrik daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Ayrıca bunun bir diğer önemli artworkısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek kırklareli prefabrik ev modelleri katlı ya da çok katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız değil, tercih ettiğiniz tekirdağ prefabrik ev fiyatları bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Edirne prefabrik ev modelleri arasında tek katlı, dubleks ve iki katlı seçenekler bulunmaktadır. Her bir modelin farklı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Karmod prefabrik evleri dimension en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek diğer çanakkale prefabrik yapılarda bu net olarak görülememektedir.

Prefabrik ev çanakkale prefabrik ev fiyatları kurulumu için firmanın vereceği beton systemına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page